Εκδρομή Αθήνα-Σούνιο-Χαλκίδα

Εκδρομή Αθήνα-Σούνιο-Χαλκίδα από Θεσσαλονίκη 3-5 Ιουλίου

Εκδρομή Αθήνα , Σούνιο και Χαλκίδα οδική με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα .

Άφιξη και αναχώρηση από Λαγκαδά και Θεσσαλονίκη.

Ώρα αναχώρησης 7:00 από το Λαγκαδά και 7:30 από τη Θεσσαλονίκη

Τιμή 148€

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2312202383 , 6936971336

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό
  • Όλοι οι φόροι
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο
  • Αρχηγό -συνοδό του γραφείου
  • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Δεν περιλαμβάνεται

  • Εισόδους σε μουσεία, πάρκα & αρχαιολογικούς χώρους κτλ.
  • Προαιρετικές διασκεδάσεις-γεύματα και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο.
  • Φόρο διανυκτέρευσης

Πρόγραμμα εκδρομής :

1η ημέρα Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Αναχώρηση από τον τόπο μας στις 07:00 και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε στην Αθήνα.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Θα συνεχίσουμε για την ξενάγηση στο υπερσύχρονο μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο.

Προαιρετική βόλτα στην Πλάκα και το Μοναστηράκι.

Η πλατεία Μοναστηρακίου (Μοναστηρίου), ονομασία που προέρχεται από την παλιά εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου που βρίσκεται επί της πλατείας, στη διασταύρωση των οδών Αθηνάς και Ερμού, είναι μια κεντρική και ιδιαίτερα ζωντανή πλατεία της Αθήνας, της οποίας η ανάπλαση ολοκληρώθηκε το 2008.

Στην πλατεία Μοναστηρακίου βρίσκεται ο ομώνυμος σταθμός του μετρό – ΗΣΑΠ, με το επιβλητικό κτήριο που οικοδομήθηκε μεταξύ των ετών 1890-1895 στο πλαίσιο της επέκτασης της σιδηροδρομικής γραμμής Πειραιώς-Αθηνών, η οποία μέχρι τότε σταματούσε στο Θησείο.

Επιπλέον, το τζαμί Τσισδαράκη, κτισμένο το 18ο αιώνα με υλικά σε δεύτερη χρήση από παλαιότερα κτίρια και αρχαία θραύσματα, το οποίο στεγάζει σήμερα συλλογές του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης.

Κατά τις εργασίες ανάπλασης της πλατείας, βρέθηκε τμήμα της εγκιβωτισμένης κοίτης του Ηριδανού ποταμού, ο οποίος πηγάζει από τον Λυκαβηττό και εκβάλλει στον Ιλισό, και είναι ένας εκ των τριών ποταμών – μαζί με τον Κηφισό και τον Ιλισό – που άρδευαν το λεκανοπέδιο της Αττικής από τους προϊστορικούς χρόνους.

Διανυκτέρευση.

2η ημέραΑθήνα-Σούνιο-Βλάχικα-Θησείο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια αναχώρηση για το Σούνιο. Καθώς θα διασχίσουμε κατά μήκος τον παραλιακό δρόμο, περνώντας τις θαυμάσιες παραλίες της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας στο πιο νότιο σημείο της Αττικής, στο ακρωτήριο Σούνιο, όπου στέκονται οι άσπρες μαρμάρινες κολόνες του ναού του Ποσειδώνα.

Καθοδόν θα έχουμε μία υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο και στα μικρά νησιά.

Μετά την επίσκεψη στο ναό του Ποσειδώνα (προαιρετικά) , έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στο βραχώδες ακρωτήριο του Σουνίου. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την περιοχή Βλάχικα για φαγητό ((εξ ιδίων) .

Επιστροφή στην Αθήνα και συνεχίζουμε με το πολιτιστικό κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική έξοδος στο Θησείο.

Η περιοχή του Θησείου αποτελεί υπερτοπικό κέντρο περιπάτου και αναψυχής για τους Αθηναίους και τους τουρίστες, με πλήθος εμπορικών επιχειρήσεων αναψυχής να δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Διανυκτέρευση.

3η ημέραΑθήνα-Χαλκίδα-Θεσσαλονίκη-Λαγκαδάς

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την Βουλή των Ελλήνων, όπου θα παρακολουθήσουμε την αλλαγή φρουράς των Ευζώνων.

Επιβίβαση στο λεωφορείο για την επιστροφή μας.

Θα πραγματοποιήσουμε στάση για φαγητό στην Χαλκίδα (εξ ιδίων).

Άφιξή στον τόπο μας αργά το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Leave a Comment

Recent Posts

Melisses Μέλισσες Θεσσαλονίκη Πυλη Α

Melisses Μέλισσες Θεσσαλονίκη Πυλη Α 2020 Melisses Μέλισσες Θεσσαλονίκη 26 Σεπτεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και…

1 εβδομάδα ago

Θεσσαλονικη Μπουζουκια live συναυλίες ΟΛΑ τα μουσικά σχήματα

Θεσσαλονικη Μπουζουκια πιστες μουσικα σχηματα συναυλιες   Θεσσαλονικη Μπουζουκια live συναυλίες ταξινομημένες ανά μήνα Γίνε τώρα μέλος στο Facebook page(clik…

2 εβδομάδες ago

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ WAREHOUSE 7 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ WAREHOUSE 7 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ έως Δευτέρα 14/9 το Ιδανικότερο Περιβάλλον Άσκησης με ΕΓΓΥΗΣΗ Διάρκειας Συνδρομής με…

2 εβδομάδες ago

Εκδρομή Σύβοτα Πάργα Γλυκη Αχεροντας 26-27 Σεπτεμβρίου

Εκδρομή Σύβοτα Πάργα Γλυκη Αχέροντας 26-27 Σεπτεμβρίου Εκδρομή Σύβοτα Πάργα Γλυκη Αχέροντας Τιμή 70€ Άφιξη & Αναχώρηση Λαγκαδάς και Θεσσαλονίκη…

3 εβδομάδες ago

Πυλη Αξιου Θεσσαλονικη Μέλισσες 26/9

Πυλη Αξιου Θεσσαλονίκη Μέλισσες 26/9 2020 Πυλη Α Μέλισσες: Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τους κανόνες ασφαλείας επιστρέφει η…

3 εβδομάδες ago

Ενοικιαση λεωφορειου Θεσσαλονικη τιμες πληροφορίες

Ενοικιαση λεωφορειου Θεσσαλονικη τιμες πληροφορίες Έχετε οργανώσει το ταξίδι του group σας, αλλά χρειάζεστε μεταφορικό μέσο; Επιθυμείτε να μεταφέρετε σε…

3 εβδομάδες ago