ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκδρομη Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα

Εκδρομη Βελιγραδι- Νοβισαντ-Νις απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα 23/12 -26/12 2019

ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΝΙΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ
Ξενοδοχείο Royal Inn 4* με πρωινό

 • Τιμή κατά άτομο 125€ ,με ημιδιατροφή 145€
 • Παιδία 5-12 90€ ,με ημιδιατροφή 110€
 • Επιβ. Μονόκλινο 40€ , με ημιδιατροφή 60€
 • Αναχώρηση 23/12/2019
 • Ώρα 21:00-Γραφειο
 • 22:00-Κτελ Μακεδονίας
 • Πληροφορίες Κρατήσεις: 6936971336, 2312202383 (Δωρεάν κλήση Viber και whatsapp)

1η ημέρα: ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (625 χλμ.)

Αναχώρηση στις 21:00 από το γραφείο μας και στις 22:00 από τα Κτέλ Μακεδονίας για τα σύνορα Ευζώνων.

Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας.

Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία.

2η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ

Άφιξη στο Βελιγράδι και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας.

Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή.

Θα δούμε την πλατέια Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

3η ημέρα: ΝΟΒΙΣΑΝΤ (80+80 χλμ)

Αφού ξυπνήσουμε και πάρουμε ένα καλό πρωινό αναχωρούμε για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα.

Άφιξη και περιήγηση πόλης. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο.

Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι.

Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή του Βελιγραδίου Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες (τσιγγάνικα  βιολιά, παραδοσιακά Σέρβικα τραγούδια, bars, clubs).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ- ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ – ΚΙΛΚΙΣ (625 χλμ.)

Πρόγευμα, και συγκέντρωση στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με τις αποσκευές, ελεύθερος χρόνος στο Βελιγράδι και στην συνέχεια αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος.

Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων.

Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:

-Τις μεταφορές-μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορείο του γραφείου μας

-2 διαν/ση στο Hotel Royal Inn με πρωινό, η με ημιδιατροφή

-Aσφάλεια Αστικής Ευθύνης

-Αρχηγό σύνοδο του γραφείου μας

-Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Έγγραφες και περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο γραφείο μας 21 Ιουνίου 241 Κιλκίς η στα τηλ:2341025660-6949478367

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ

 • Η εκδρομη Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα είναι τέσσερις ήμερες με τρεις διανυκτερεύσεις.
 • Η τιμή της οργανωμένη εκδρομης Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα είναι από 190 €
 • Το σημείο αναχώρησης της εκδρομής στο Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη είναι η Πλατεία Αριστοτέλους με Εγνατία γωνία στο άγαλμα Βενιζέλου.
 • Για την Εκδρομη Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα χρειάζονται η διαβατήρια η ταυτότητες .

Ένας από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς διακοπών και ένας από τους καλύτερους προορισμούς για της ημέρες των γιορτών και τα Χριστούγεννα είναι το Βελιγράδι όπου θα θαυμάσετε το γιορτινά στολισμένο Βελιγραδι και το χειμωνιάτικο τοπίο σε μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη βλέποντας όλα τα αξιοθέατα της πόλης και με μία καταπληκτική ξενάγηση με Έλληνα ξεναγό όπου θα σας ξεναγήσει και θα σας περιγράψει όλα τα σημαντικά σημεία και θα σας πει για την ιστορία της πόλης δια μέσου τον αιώνων.
Το Βελιγραδι ειναι η πρωτεύουσα της Σερβίας όπου χτίστηκε από τους Κέλτες το 3 ο αιώνα και είναι μια από της παλαιότερες πόλης της Ευρώπης στα Σέρβικα Βελιγραδι σημαίνει Λευκή πόλη.
Το Βελιγραδι ειναι η τέταρτη πιο μεγάλη πόλη τον Βαλκανίων και ήταν η πρωτεύουσα της πρώην Γιουγκοσλαβιας.
Με την Σερβία έχουμε πολύ καλούς δεσμούς μίας και τους βοηθήσαμε έμπρακτα στο πρόσφατο παρελθόν.

Εκδρομή Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 24-28/12/2014.

1η Ημέρα: Εκδρομη Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα
Η οργανωμένη εκδρομή στο Βελιγραδι από Θεσσαλονικη τα Χριστούγεννα ξεκινά νωρίς το πρωί για τα Ελληνοσκοπιανα σύνορα, έλεγχος διαβατηρίων η ταυτοτήτων και συνεχίζουμε διερχόμενοι το κρατίδιο Fyrom , έως τα σύνορα της Σερβιας.
Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το μαρτυρικό Βελιγράδι,πόλη απλωμένη στη συμβολή των ποταμών Σάββα και Δούναβη,με ιστορία 7.000 χρόνων που δεν αφήνει κάνεναν επισκέπτη αδιάφορο απο την ομορφιά του και τις γοητευτικές του αντιθέσεις.
Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,χρόνος για ξεκούραση. Για το βράδυ θα επισκεφτείτε τη μεσαιωνική περιοχή Σκαντάρλια,αγαπημένο μέρος των ντόπιων αλλά και των τουριστών με έντονη νυχτερινή ζωή.Δείπνο ,διανυκτέρευση .
2η Ημέρα: Εκδρομη Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ(ΠΕΔΙΑΔΑ ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑΣ-ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΣΚΙ-ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ)
Πρόγευμα και για σήμερα ολοήμερη εκδρομή στην ειδυλλιακή πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα με δασώδεις λόφους κατά μήκος του Δούναβη.Θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη πόλη Σρέμσκι Καρλοβσκι ή αλλιώς όπως ονομάζεται Μπαρόκ Πόλη,με ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία,όπως το Πατριαρχείο,η Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία,το Νομαρχιακό Μουσείο,το πρώτο σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης ,καθώς και το γνωστό ιστορικό παρεκκλήσι της Ειρήνης.Επόμενος σταθμός μας το μοναδικό Νόβι Σαντ,που το διασχίζει ο Δούναβης και απλώνεται στις πλαγιές της Φρούσκα Γκόρα,ενώ το κέντρο της πόλης κοσμούν ιστορικά κτήρια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών.Επιστροφή το βράδυ στο Βελιγράδι.
Δείπνο , διανυκτέρευση .
3η Ημέρα:Εκδρομη Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Πρόγευμα και σήμερα θα γνωρίσουμε τη Σέρβικη πρωτεύουσα ή αλλιώς τη «Λευκή πόλη» των Βαλκανίων. Ξεκινώντας απο το σήμα-κατατεθέν της πόλης, το Οθωμανικό Φρούριο Καλεμέγκνταν, σκαρφαλωμένο σε βράχο πάνω ακριβώς στη συμβολή του ποταμού Σάβα και Δούναβη, θα θαυμάσουμε τη θέα της πόλης απο ψηλά, πριν βρεθούμε στη πλατεία Δημοκρατίας, όπου κυριαρχεί το άγαλμα του πρίγκιπα Κνεζ Μιχαΐλο, σημείο συνάντησης των ντόπιων κατοίκων. Δεξιά της πλατείας βρίσκεται το Εθνικό Θέατρο, ενώ αριστερά της ξεκινάει ο γνωστός εμπορικός δρόμος Κνεζ Μιχαΐλοβα στολισμένη με νεοκλασικά κτίρια, γκαλερί και πολυκαταστήματα. Ανάμεσα στα αξιοθέατα θα δούμε το ναό του Αγίου Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό στον κόσμο, το Λευκό Παλάτι, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο, το Σπίτι των Λουλουδιών, μουσείο και κατοικία του ηγέτη Τίτο.Δείπνο, διανυκτέρευση.
4η Ημέρα:Εκδρομη Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη Χριστούγεννα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινο και αναχώρηση για επιστροφή.Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε την ιστορική πόλη Nis,γενέτειρα του Μέγα Κωνσταντίνου.Σύντομη περιήγηση στην πόλη και συνεχιζουμε για τα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων. Πραγματοποιώντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

Το ξενοδοχείο της οργανωμένης εκδρομής στο Βελιγραδι από Θεσσαλονικη τα Χριστούγεννα είναι το QUEEN ASTORIA 4* με ημιδιατροφή εδώ μπορείτε να δείτε το website του ξενοδοχείο

Στην διάρκεια της οργανωμένη εκδρομή στο Βελιγραδι από Θεσσαλονικη τα Χριστούγεννα θα γίνουν ξεναγήσεις σε όλη τη διάρκεια των 3 πρώτων ήμερων από επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

εκδρομή βελιγραδι εκδρομη για βελιγραδι εκδρομη βελιγραδι απο θεσσαλονικη εκδρομη βελιγραδι οδικωσ οργανωμενη εκδρομη βελιγραδι εκδρομη βελιγραδι απο θεσσαλονικη εκδρομη στο βελιγραδι  εκδρομη βελιγραδι χριστουγεννα

Leave a Comment

Recent Posts

Θεσσαλονικη Μπουζουκια live συναυλίες ΟΛΑ τα μουσικά σχήματα

  Θεσσαλονικη Μπουζουκια πιστες μουσικα σχηματα συναυλιες   Θεσσαλονικη Μπουζουκια live συναυλίες ταξινομημένες ανά μήνα Γίνε τώρα μέλος στο Facebook page(clik…

2 εβδομάδες ago

Icon Music Stage Μάκης Δημάκης, Νίκος Ζωιδάκης, Μαριά Ιακώβου 2021

ICON MUSIC STAGE Μάκης Δημάκης, Νίκος Ζωιδάκης, Μαριά Ιακώβου 2021 Icon Music Stage στη Θεσσαλονίκη σας περιμένει με ένα καταπληκτικό…

3 εβδομάδες ago

Fix live Θεσσαλονίκη ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Fix live Θεσσαλονίκη ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Το αχτύπητο δίδυμο για μοναδικές βραδιές στη Θεσσαλονίκη! Ο Βασίλης Καρράς και…

3 εβδομάδες ago

Άννα Βίσση Θεσσαλονίκη Barbarella 15/10 2021

Άννα Βίσση Barbarella THE QUEEN IS BACK!!! ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10 Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ…

3 εβδομάδες ago

BARBARELLA ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΛΑ LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

BARBARELLA ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΛΑ LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ Η Αγαπημένη ΌλωνΆννα Βίσση επιστρέφει με την υπέροχη μπάντα της για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Barbarella…

3 εβδομάδες ago

Καθημερινά Φλογητά από Καλαμαριά για μπάνιο λεωφορείο, μεταφορά

Καθημερινά Φλογητά από Καλαμαριά για μπάνιο λεωφορείο, μεταφορά Καθημερινά αναχωρούμε από Καλαμαριά για την παραλία στα Νεα Φλογητά για μπάνιο.…

3 μήνες ago