ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα Θεσσαλονίκη

Ενοικιαζόμενο επιπλωμένο διαμερίσματα Θεσσαλονίκη

Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκη από μία μέρα όλα πληρωμένα και δωρεάν ίντερνετ.

   To kratisionline.gr σας προσφέρει Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα Θεσσαλονίκη για στελέχη επιχειρήσεων, οικογένειες, επιχειρηματίες και σε οποιονδήποτε κάτοικο εκτός Θεσσαλονίκη πρέπει να παραμείνει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα στην Θεσσαλονίκη σε επιπλωμένο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης δίπλα από την Πλατεία Αριστοτέλους στο πιο κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή .
  Τα δύο μοντέρνα επιπλωμένα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν  με όλες της ανέσεις μέχρι και 4άτομα το καθένα , με  όλα τα έξοδα στην τιμή  και δωρεάν ιντερνετ .

Ενοικιαζόμενο επιπλωμένο διαμερίσματα Θεσσαλονίκη χρεώσεις :

Οι χρεώσεις Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στα Ενοικιαζόμενο επιπλωμένο διαμερίσματα Θεσσαλονίκη είναι  40€ μέχρι 2άτομα και κάθε έξτρα άτομο +5€ δλδ αν είστε 3 άτομα θα πληρώσετε 45€ αν είστε 4άτομα θα πληρώσετε 50€ .

Οι χρεώσεις Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή στα Ενοικιαζόμενο επιπλωμένο διαμερίσματα Θεσσαλονίκη είναι  50€ μέχρι 2άτομα και κάθε έξτρα άτομο +5€ δλδ αν είστε 3 άτομα θα πληρώσετε 55€ αν είστε 4άτομα θα πληρώσετε 60€ .

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗΣ 3 ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ Η 4Η ΔΩΡΕΑΝ

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Τηλέφωνο κρατήσεων Ενοικιαζόμενο επιπλωμένο διαμερίσματα Θεσσαλονίκη :6936971336

Διεύθυνση Ενοικιαζόμενο επιπλωμένο διαμερίσματα Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 54 (Βρίσκονται ακριβός δίπλα από την πλατεία Αριστοτέλους στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Θεσσαλονίκης για να έχετε όλες της ανέσεις και να μην χρειάζεσαι αμάξι μίας και όλα είναι στα πόδια σας )

Video από τα Ενοικιαζόμενο επιπλωμένο διαμερίσματα Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

[Best_Wordpress_Gallery id=»3″ gal_title=»enikiazomena thessaloniki»]

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top