Καλλιτέχνες

Makis Dimakis – Μάκης Δημάκης

Makis Dimakis Βοτανικός Μάκης Δημάκης

Makis Dimakis – Μάκης Δημάκης

Makis Dimakis Μάκης Δημάκης δεν είναι νέος στο χώρο του τραγουδιού.

Μετρά πορεία μεγαλύτερη από είκοσι χρόνων στη ζωντανή διασκέδαση και ο κόσμος τον έχει ήδη γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τις ζωντανές του αυτές εμφανίσεις.

Ωστόσο, τα τελευταία 9 χρόνια έχει μπει στη δισκογραφία και μας χαρίζει μοναδικές χορευτικές επιτυχίες.

που ανεβάζουν το κέφι στα ύψη και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό του λαϊκού τραγουδιού, κάτι που τον έχει φέρει για τα καλά στο προσκήνιο του μουσικού ενδιαφέροντος.

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 2007 με τίτλο «Σαν παιδί» και συνολικά ο τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και πολλά singles που έχουν αναδειχθεί σε μεγάλες επιτυχίες.

Χωρίς να τον έχεις στο μυαλό σου, ο Μάκης Δημάκης κρύβεται πίσω από πολλές μεγάλες επιτυχίες που έχεις τραγουδήσει, χορέψει, αγαπήσει.

«Τάμα», «Εγώ δε μπορώ», «Ανησύχησα», «Κανείς δεν είναι κανενός» και «Όταν το ανοίξεις» είναι μονάχα μερικά από τα τραγούδια του που έχουμε λατρέψει και που θα ακούσουμε σε ένα δικό του πρόγραμμα.

Όπως καταλαβαίνεις, το κέφι και η απόλυτη διασκέδαση είναι εκείνα που μπορεί να βρει κανείς σε αφθονία στο πρόγραμμα του Μάκη Δημάκη.

Με όλες αυτές τις μουσικές αποσκευές μαζί του λοιπόν, ο αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται δυναμικά στη νύχτα από το φθινόπωρο για να μας χαρίσει μια νέα μοναδική σειρά εμφανίσεων.

Βοτανικός Μάκης Δημάκης ● Αντύπας ● Βασίλης Δήμας ● Ραλλία Χρηστίδου

Παρά το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης έχει συντροφεύσει πολλά μεγάλα ονόματα σε μεγάλες πίστες, θα είναι η πρώτη φορά που θα μπει στο τιμόνι του προγράμματος σε μια τόσο μεγάλη πίστα.

   Μάκης Δημάκης  Αντύπας , Βασίλης Δήμας , Ραλλία Χρηστίδου θα αποτελέσουν το καλύτερο μουσικό σχήμα του χειμώνα και θα μας χαρίσουν μια εξαιρετική σεζόν και ένα πρόγραμμα στο οποίο κανείς δεν θα μπορέσει να μην δώσει το παρών.

Τουλάχιστον από τους λάτρεις της λαϊκής διασκέδασης.

Makis Dimakis Μάκης Δημάκης Βοτανικός θα είναι ο must προορισμός της φετινής σεζόν, για όλους εκείνους που θέλουν να περάσουν μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης.

To Top