ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρεμπετικο Σεργιανι Μαριω Θεσσαλονίκη 2018

Ρεμπετικο Σεργιανι Μαριω

Ρεμπετικο Σεργιανι Μαριω Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Αν θέλετε να δείτε να νέα μουσικά σχήματα κάντε clik εδώ 

 

Ρεμπετικο Σεργιανι Μαριω σας περιμένει Παρασκευή και Σάββατο για να διασκεδάσετε με φαγητό και ποτό με ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση .

Η Μαριώ ξανά έρχεται και το 2018 στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι μετά την μεγάλη επιτυχία των εμφανίσεων της για να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που όλοι θα απολαύσουμε .

( Το μενού ανα ατομο αποτελείται από από μια ποικιλία κρεατικών με σαλάτα εποχής και μισό λίτρο ανα άτομο κρασί (λευκό ή κόκκινο ) ή ρετσίνα .

ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Οι ιδιοκτήτες από το Ρεμπέτικο Σεργιάνι έχοντας δημιουργήσει ένα μοναδικό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και σίγουρα σε όλη την Ελλάδα

Έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με ότι καλύτερο στην ρεμπέτικη μουσική σκηνή με την μοναδική Μαριώ.

Που είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος εκπρόσωπος της ρεμπέτικης μουσικής σκηνής και ο πιο αυθεντικός ρεμπέτης που έχει βγάλει η Θεσσαλονίκη .

Έχοντας τον τέλειο συνδυασμό μουσικής σκηνής και μουσικών ακουσμάτων η επιτυχία στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι ήταν δεδομένη και κάθε Παρασκευή, Σάββατο από της 22:30 γίνεται το αδιαχώρητο .

Kαι η αυθεντική διασκεδάσει δίνει τα ρέστα της στους ρυθμούς του ρεμπέτικου που αναβιώνει μεγάλες στιγμές στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι.

Ρεμπετικο Σεργιανι Μαριω

Η Μαριώ είναι μία από τες πιο αγαπημένες ρεμπέτησες της Ελλάδας έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με καταπληκτικούς μουσικούς.

Η καταγωγή της Μαριώς είναι από τη Μικρά Ασία, που τραγουδάει με την ψυχή της τα βιώματα της οικογένειας της και δεν έχει «λυγίσει« από τον πειρασμό της δημοσιότητας .

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Διεύθυνση Χάρτης-Πού θα μας βρείτε.

Το ρεμπέτικο Σεργιάνι είναι ένα καινούργιο ρεμπεταδικα στην Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην περιοχή Ευόσμου λίγο πιο πάνω από την πλατεία Ευόσμου

Σε ένα ισόγειο μαγαζί όπου δεν θυμίζει οτιδήποτε άλλο έχετε επισκεφθεί μέχρι τώρα.

Με την πολυτέλεια να είναι ένα από τα κριτήρια που οι ιδιοκτήτες από το Ρεμπέτικο Σεργιάνι είχαν σαν προτεραιότητα και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε .

 

 

To Top