Εκδρομή από Θεσσαλονίκη

Μικρό Λεωφορείο Ταξί Θεσσαλονίκη Bansko Μπανσκο

Μικρό Λεωφορείο Ταξί Θεσσαλονίκη Bansko

Μικρό Λεωφορείο Ταξί Θεσσαλονίκη Bansko

Πληροφορίες κρατήσεις Taxi Van 0030 6976676697

Το Taxi Van Thessaloniki minibus σας μεταφέρει γρήγορα με πολυτέλεια , άνεση και vip υπηρεσίες με της καλύτερες τιμές της αγοράς Μικρό Λεωφορείο Ταξί Θεσσαλονίκη Bansko.
Το Taxi Van Thessaloniki αποτελείται από καινούργια  Mercedes-Benz Viano με όλες της ανέσεις όπως mini bar , Internet,  clima, δερμάτινο σαλόνι και αλλά πολλά.
Ο οδηγός θα σας δώσει τες πληροφορίες που χρειάζεστε για το bansko για το lift , ενοικιάσεις,   εστιατόρια,  ανταλακτηρια χρημάτων για τα κέντρα διασκεδάσεις και γενικά ότι πληροφορία χρειάζεστε.
Οι οδηγοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό και είδικα για το Bansko όπου κάθε εβδομάδα έχουμε μεταφορές και γνωρίζουν τα πάντα για την περιοχή και την διαδρομή..
Τα Taxi Van είναι άρτια εξοπλισμένα με χιονολαστιχα και συντηρημενα για να έχετε την μέγιστη ασφάλεια .
Με τα ταξι van Θεσσαλονίκη είστε πλήρως ασφαλισμενοι και εσείς και οι αποσκευές σας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχειας και τίποτα για να σας απασχολεί για την μεταφορά σας στο Bansko.
Το Taxi Van Thessaloniki θα σας παραλάβει από οποίο σημείο του υποδείξετε στη  Θεσσαλονίκη (ραντεβού χωρις χρέωση ) κατά την διαδρομή μπορείτε να κάνετε στάση όπου εσείς θέλετε χωρίς επιπλέον χρεώσεις για αναμονή.
Η διαδρομή για το Bansko είναι 230 χιλιόμετρα και ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 2,5 ώρες χωρίς στάση που καθορίζετε ανάλογα με της καιρικές συνθήκες και την κίνηση που επικρατεί στους δρόμους.
Τιμή μικρού λεωφορείου μεταφοράς Bansko από Θεσσαλονίκη.
Η τιμή για την μεταφορά σας από την Θεσσαλονίκη στο Bansko για τον χειμώνα 2015 – 2016 είναι προσφορά για τους λάτρεις του σκι .
Το Taxi Van Thessaloniki μπορεί να μεταφέρει άνετα εως εφτά ενήλικες με της αποσκευές τους.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλ 0030 6976676697.
http://taxi-van-thessaloniki.gr/minibus-bansko-thessaloniki/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top