ΑΘΗΝΑ

ΒΕΡΤΗΣ YTON THE MUSIC SHOW

Βέρτης YTON

Νικος Βερτης ΥΤΟΝ THE MUSIC SHOW Opening 3.11.2017

YTON Νίκος Βέρτης / Nikow Vertis, Demy , Δημήτρης Καραδήμος / Karadimos Κατερίνα Λιολιου / Katerina Lioliou , Βαγγελης Κακουριοτης / Vaggelis Kakouriotis
, Δήμος Μπεκε / Demos Beke , Κική Σαββίδου / Kiki Savidou

 

 

YTON Βέρτης 2017

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στην Αθήνα

σε ένα καινούργιο νυχτερινό κέντρο το ΥΤΟΝ και σας περιμένει για να σας παρουσιάσει κάτι Υπέροχο , Τέλειο , Ονειρεμένο , Νέο  .

Νικος Βερτης 2017

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας καλλιτέχνης με διαχρονική αξία που μεγαλώνει με την άψογη σκηνική παρουσία και την μοναδική οργάνωση

που επικρατεί στις εμφανίσεις του και στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται.  Η αγάπη του κόσμου έιναι μεγάλη και τον ακολουθούν πιστά σε κάθε βήμα του .

YTON THE MUSIC SHOW

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στην Αθήνα σε ένα νέο χώρο στο YTON όπου αναμένετε ο κόσμος να τον τιμή με την παρουσία του

όπως και στο Orama Οραμα όπου τραγουδούσε το καλοκαίρι  .

Το ΥΤΟΝ αναμένετε να είναι ένα νυχτερινό κέντρο που οι θαυμαστές του Νίκου Βέρτη αναμένετε να το γεμίζουν κάθε Σάββατο και Κυριακή και ο Νίκος Βέρτης τους παρουσίαζε ένα μοναδικό πρόγραμμα που το αποτελούσε μια μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών από μουσικούς τραγουδιστές και χορευτές .

Το ΥΤΟΝ είναι ένας ολοκαίνουριος χώρος υψηλών προδιαγραφών με χωρητικότητά 2.500 ατόμων με αμφιθεατρική κατασκευή για την καλύτερη οπτική .

Στο κέντρο δεσπόζει μια πολύ μεγάλη σκηνή που φιλόξενη αμέτρητους μηχανισμούς όπου μεταλλάσσουν την σκηνή κατά την διάρκειά της παράστασής  .

YTON SHOW

Το υγρό στοιχείο αναμένετε να παίξει σημαντικό ρόλο στα ακροβατικά και στα σκηνικά του Νίκου Βέρτη όπως και στο παρελθόν .

Η δουλειά εδώ και πολλών μηνών στο ΥΤΟΝ το έχουν μετατρέψει στο νυχτερινό κέντρο του μέλλοντος και στον ιδανικότερο προορισμό για την διασκέδασή σας.

 Διευθυνση YTON : Πετρου Ραλλη 38 GOOGEL MAP:…>

Η τιμή φιάλης στο YTON όπου για τη χειμερινή σεζόν 2016-2017 θα εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης είναι:

TΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ YTON

YTON Ώρα προσέλευσης

Η ώρα προσέλευσης στο YTON είναι 22:45

YTON ΒΕΡΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΧΑΡΤΗΣ

Το YTON βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη . Διαθέσιμος κοντινός σταθμός Ηλεκτρικού «Πετράλωνα» και Μετρό «Κεραμεικός». Διατίθεται Parking με χρέωση.

Προηγούμενές εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη
Κέντρο Αθηνών

Το Κέντρο Αθηνών για την φετινή σεζόν 2015-2016 έχει κλείσει το νούμερο ένα καλλιτέχνη αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα τον μοναδικό Νίκο Βέρτη όπου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και αναμένετε να κάνει σημείο αναφοράς για την Αθήνα το Κέντρο Αθηνών.
Το Κέντρο Αθηνών βρίσκεται στην διασταύρωση των δρόμων Πειραιώς 145 με Πέτρου Ράλλη σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Όραμα live Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης μετά την πρεμιέρα που είχε στης 15/8 και την αθρόα προσέλευση κόσμου όπου είχε γεμίσει ασφυκτικά από της 00:00 και όλοι περίμεναν να δουν από κοντά τον μοναδικό Νίκο Βέρτη .
Επέστρεψε σε ένα χώρο πολύ οικείο για αυτό που είχε ξανά τραγουδήσει το 2010 , 2011 και 2012 και μετά από 2 χρόνια επέστρεφε πιο δυναμικά από ποτέ με μία σκηνική παρουσία και συνοδευόμενος με μία πολύ δυνατή ομάδα από μουσικούς και χορευτές που δημιουργούν μία μαγική ατμοσφαίρα που μόνο στο Όραμα Orama live μπορείτε να βρείτε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΑΜΑ

Ολο σκηνικό που είναι βγαλμένο από παραμύθι όπως έχουμε συνηθίσει έτσι και φέτος το πρόγραμμα είναι μία μεγάλη παραγωγή με πολλούς συντελεστές όπου ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο κόσμος που διασκεδάζει μέχρι το κλείσιμο .
Με ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνετε το αδιαχώρητο όπου η προσέλευση του κόσμου ξεκινά από της  22:30.

To Top